Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η   ΕΞ – ΑΝ  είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που εδώ και 23 χρόνια δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα . Καλύπτει όλες τις ανάγκες σε βαρύ εξοπλισμό και αναλώσιμα προϊόντα  μιας επαγγελματικής κουζίνας σε οποιοδήποτε χώρο μαζικής εστίασης.


Στόχος

Στόχος της εταιρίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέροντας ιδανικές λύσεις σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, την τοποθέτηση, τη λειτουργία και την αισθητική ενός επαγγελματικού ή ημιεπαγγελματικού χώρου εστίασης.

Ομάδα

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρο, εξειδικευμένο & συνεχόμενα εκπαιδευμένο προσωπικό πρόθυμο  να δώσει λύσεις & να εξυπηρετήσει την κάθε ανάγκη σας.

After-Sales

Έχοντας συνέπεια και γνώση, είμαστε περήφανοι για τη δημιουργία του τμήματος after sales  υπηρεσιών. Η EX-AN βρίσκεται δίπλα σας και μετά την πώληση αντιμετωπίζοντας κάθε πρόβλημα με γρήγορο και αποτελεσματικό service.

Καταστήματα

Κατάστημα

Δημιουργήσαμε ένα όμορφο και φιλικό χώρο στην Γλυφάδα Αγ. Κωνσταντίνου 12 και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να δείτε και από κοντά τα προϊόντα μας.

Αποθήκη

Διατηρούμε μια αποθήκη 250 τ.μ στη Θέση Κατράμι – Λ. Καλυβίων  & Θορικού στα Καλύβια Αττικής.


ΣΕΕΜΕ

Είμαστε πιστοποιημένα μέλη του ΣΕΕΜΕ.

ΣΕΕΜΕ 2