ALAIA

Mr Jack Robins

VATISTAS FISH

STINKING BISHOP

CATALINA

Γιατί εμάς;

Επίσκεψη

Επισκεπτόμαστε το χώρο σας και σας προτείνουμε το κατάλληλο μοντέλο για την κουζίνα του εστιατορίου ή του ξενοδοχείου σας.

Εκπαίδευση

Δυνατότητα εκκίνησης και ανάμματος φούρνου από εξειδικευμένο σεφ στο χώρο σας.

Υποστήριξη

Προσαρμογή του υπάρχοντος menu στις συσκευές roaster και δημιουργία νέου menu.

Service

Πλήρης τεχνική υποστήριξη 365 ημέρες το χρόνο.

Ελάτε να δείτε τα προϊόντα στο χώρο μας
Αγ. Κωνσταντίνου 12 Γλυφάδα | 210 89 83 228

Επιλέξτε το Roaster σας και τονώστε
την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σας

Μία από τις παλαιότερες παραδόσεις στον κόσμο του ψησίματος στα κάρβουνα είναι η ελληνική. Στην Ελλάδα, λένε ότι μπορείς να μάθεις να μαγειρεύεις αλλά είσαι γεννημένος για να ψήνεις!

Το ψήσιμο στα κάρβουνα έχει μια ιδιαίτερη, σχεδόν αρχέγονη θέση, στην ελληνική παράδοση φαγητού, από μυθικούς και αρχαίους ειδωλολατρικούς εορτασμούς έως τις σημερινές εθνικές και θρησκευτικές γιορτές.

Το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι αναμφισβήτητα η παλαιότερη γαστρονομική μορφή τέχνης στην Ελλάδα.

Αυτή η παράδοση σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα σύγχρονα μηχανήματα οδήγησαν στην παραγωγή του εξοπλισμού Roaster.

Εμπνευσμένοι από την ελληνική παράδοση κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, μοντέρνα σχεδιασμένα και λειτουργικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πολύ απαιτητικού τομέα της Horeca.

Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση. Οι μηχανικοί μας αναπτύσσουν συνεχώς και επανασχεδιάζουν προϊόντα έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Προσπαθούμε να κατασκευάσουμε προϊόντα που είναι αποδοτικά, ευκολότερα στην εγκατάσταση και τη συντήρηση, και προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.

Τί προσφέρει ο φούρνος κάρβουνου Roaster και γιατί να τον επιλέξεις.

Τέλειο ψήσιμο

Γευστικά και ζουμερά φαγητά με μοναδική υφή. Τέλεια ψητά κρέατα, ψάρια και λαχανικά!

Παραγωγικότητα

Υψηλή παραγωγικότητα! Πολλαπλά επίπεδα ψησίματος.

Κατανάλωση

 Πιο γρήγορος από μια ψησταριά ανοιχτού τύπου με χαμηλότερη κατανάλωση κάρβουνου.

Ποιότητα

Κατασκευή από υλικά υψηλής ποιότητας. Λειτουργικός σχεδιασμός και μοντέρνο design.

Ασφάλεια

Ευκολία και ασφάλεια
στη χρήση.

Η Roaster παρουσιάζει την καινούρια κοτοπουλιέρα Roaster Chicken Rotisserie με κάρβουνο / ξύλο.

Είναι ένας κλειστός τύπος ψησταριάς που εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα ψησίματος των κοτόπουλων και όλων των ειδών κρέατος και ψαριού.

Εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές ελληνικές μαγειρικές τεχνικές, έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σύγχρονων χώρων μαζικής εστίασης.

Το εξελιγμένο πλανητικό σύστημα περιστροφής που διαθέτει, συμβάλλει τόσο στο ομοιόμορφο όσο και στο γρήγορο ψήσιμο.

Αυτό το ανθεκτικό μηχάνημα, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, λειτουργεί τόσο με ξύλο όσο και με κάρβουνο που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στην καμπίνα καύσης στο πίσω μέρος, μέσω μιας πλευρικής πόρτας. Η επένδυση με πυρότουβλα της καμπίνας και η πυρίμαχη γυάλινη πόρτα διασφαλίζουν τη συγκράτηση και κατά συνέπεια την αποτελεσματικότητα της θερμότητας.

Το συρτάρι συλλογής στάχτης στην πίσω καμπίνα και ο δίσκος συλλογής λιπών με βρύση εκκένωσης, διευκολύνουν τον καθαρισμό της κοτοπουλιέρας.

Επιλέξτε ανάμεσα στο μικρό ή το μεγάλο μοντέλο και ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία ψησίματος.

Η Roaster παρουσιάζει μια από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες της, το φούρνο πίτσας με ξύλα, επίσης διαθέσιμο με αέριο στην έκδοση Gas.

Είναι ένας μοντέρνα σχεδιασμένος φούρνος από ανοξείδωτο χάλυβα, εύκολος στη χρήση και στο καθάρισμα. Είτε επιτραπέζιος είτε με ντουλάπι, είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για εστιατόρια πίτσας, πιτσαρίες και κινητές επιχειρήσεις.

Ο φούρνος Roaster Pizza μπορεί να φτάσει τους 450 ° C σε μόλις 35 λεπτά. Χάρη στο πυρίμαχο δάπεδο που διατηρεί απόλυτα τη θερμότητα απελευθερώνοντάς την ομοιόμορφα στην καμπίνα για ώρες, μπορεί να ψήσει 60 πίτσες σε μια ώρα.

Η αυθεντική κρούστα πίτσας πρέπει να είναι τραγανή στο εξωτερικό και πρακτικά να λιώνει στο στόμα σας λίγο μετά.

Εξασφαλίστε αυτήν την ισορροπία στη γεύση επιλέγοντας το φούρνο πίτσας Roaster και δοκιμάστε την αυθεντική ιταλική πίτσα όπου κι αν βρίσκεστε.

Ο φούρνος με κάρβουνα Roaster είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται για να καλύψει τις ανάγκες του πολύ απαιτητικού τομέα της Horeca. Είναι μια συσκευή που κάθε είδους εστιατόριο, ψητοπωλείο, μπρασερί και μπιστρό πρέπει να έχει.

Φούρνος με Κάρβουνα Roaster

  • Λειτουργεί αποκλειστικά με κάρβουνο
  • Διαθέτει διάφορα επίπεδα ψησίματος
  • Διαθέτει μοντέρνο design ενός κλειστού barbeque
  • Περιλαμβάνει διπλό σύστημα αερισμού για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του φούρνου
  • Διασφαλίζει την τέλεια υφή και γεύση σε όλα τα είδη φαγητού (κρέας, ψάρι, λαχανικά, κ.α.)

Η Roaster παρουσιάζει την τελευταία έκδοση της ψησταριάς Roaster Parilla.

Πρόκειται για μια ανοιχτή ψησταριά από ανοξείδωτο χάλυβα που διατίθεται σε δύο μοντέλα, επιτραπέζια και με ερμάριο.

Η Roaster Parilla διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό που έχει μελετηθεί και κατασκευαστεί για να προσφέρει ευελιξία και πρακτικότητα.

Το ενσωματωμένο σύστημα ανύψωσης επιτρέπει στον σεφ να ρυθμίζει εύκολα το ύψος των σχαρών και να επιτυγχάνει την επιθυμητή θερμοκρασία μέσω των διαφόρων επιπέδων ψησίματος ενώ το συρτάρι συλλογής στάχτης διευκολύνει τον καθαρισμό μετά από κάθε χρήση.

Το Roaster Parilla είναι ο εξοπλισμός που δεν πρέπει να λείπει από καμία επαγγελματική κουζίνα.

Η Roaster παρουσιάζει τη νέα ψησταριά Roaster Robata.

Robatayaki στην ιαπωνική κουζίνα είναι η μέθοδος μαγειρέματος, παρόμοια με το μπάρμπεκιου κατά την οποία τα είδη φαγητού μαγειρεύονται με διάφορες ταχύτητες στα κάρβουνα. Robata είναι η συντομογραφία που επικράτησε.

Η Roaster Robata έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διάφορα επίπεδα ψησίματος συνδυάζοντας την ελληνική και την ιαπωνική παράδοση, καθώς μπορεί να ψήσει θαλασσινά και λαχανικά, αλλά ενδείκνυται και για άλλα είδη φαγητού όπως κρέας.

Η Robata συνήθως τοποθετείται κεντρικά ώστε να κάθονται οι πελάτες γύρω από αυτή. Όποια θέση κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο και θα σας εκπλήξει γευστικά.

Η Roaster παρουσιάζει την ανασχεδιασμένη κοντοσουβλιέρα  Churrasco Grill.

Εμπνευσμένη από το ελληνικό «σουβλάκι» στα κάρβουνα και το ισπανικό «churrasco», η Roaster δημιούργησε μια σύγχρονη συσκευή που συνδυάζει και τις δύο παραδόσεις.

Η Roaster churrasco grill διαθέτει περιστρεφόμενο σύστημα για κοντοσούβλια πάνω από τα κάρβουνα που εξασφαλίζει το τέλειο ψήσιμο. Τα κοντοσούβλια μπορούν να συνδυαστούν ή να αντικατασταθούν με σχάρα σχάρας ανάλογα με το είδος των τροφίμων που επιλέγετε να μαγειρέψετε.

Επιλέξτε το Roaster σας και «εκτοξεύστε» την τέχνη του ψησίματος …